De små blå er flyttet

5. september 2014: 

Jeg har været nødt til at se det i øjnene. De blå frankiske gæs skal ikke bo her. De kan simpelt hen ikke lide mig. Gæslingerne er nu knap fem måneder gamle, og jeg kunne ikke håndtere dem, de bed mig – for alvor – hver gang, jeg kom i nærheden af dem. De var søde og rare over for Johnny, men jeg var efterhånden blevet bange for dem. Og så duer det bare ikke.  Derfor er de flyttet tilbage til Anna, som  heldigvis gerne ville have dem. Anna var så sød at sige, at så kunne jeg få et par nye næste år, når der kommer gæslinger igen. Men jeg tror, jeg er nødt til at indse, at denne race ikke skal bo her – uanset hvor skønne jeg i øvrigt synes, de er. Tak for lån af dem Anna – og tak fordi du ville have dem. Jeg ved, de får et skønt liv hos dig.

Share on Facebook