Man skal passe på, hvor man træder

Sådan en lille ene-gæsling er hurtig i optrækket. Man skal virkelig passe på, hvor man sætter fødderne, for den er overalt.

Stik mod  alle principper har denne lille skabning fået et navn. Vi giver ellers ikke fjerkræ navne, men denne lille fyr, som bare er fire dage gammel, og som desværre ikke har nogen andre venner end os, har ib-ib’et sig ind i vore hjerter. Når den siger noget, lyder det akkurat, som siger den “Ib” eller “Ib-Ib”. Så nu hedder den selvfølgelig Ib – eller Ib-Ib.

Gæssene lægger ikke flere æg i år, og først om et par uger klækker de næste ællinger, og så er lille Ib-Ib nok for gammel til at få glæde af dem.  Det bliver spændende at se, om den vil være interesseret i de andre gæslinger, når den er stor nok til at blive sat ud til dem.

Share on Facebook